2023 ilkbaharı için en güzel yağmurlukları nerede bulabilirim?

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Ev
stil
Friesennerz’den Daha İyi: 2023 ilkbaharı için en güzel yağmurlukları nerede bulabilirim?

Rossmann’ın eski yağmur pelerini gerçekten eğlenceli değil mi? Sarı Frizce ceket de rahatsız edici mi? Uzmanımızın tavsiyesi var – ve hangi markaların yardımcı olabileceği.


Peter Kempe

Mevcut Chloé Barbour serisinden bu pelerinle ilgili gerçekten yanlış bir şey yok.  Tanrım, akmasına izin ver!


Mevcut Chloé Barbour serisinden bu pelerinle ilgili gerçekten yanlış bir şey yok. Tanrım, akmasına izin ver!Barbour x Chloe


“Kötü hava diye bir şey yoktur, sadece düzgün giyinmen gerekir,” büyükannemin günlük bilgeliğiydi. Öncelikle yağmurlukların pratik kullanımına atıfta bulunuyordu. Pek çok marka bize yağmurluğun bir moda ifadesi gibi de görünebileceğini gösteriyor.

2010 yılında İsveç’te kurulan Stutterheim etiketi, güneş parlarken bile giymeye devam etmek isteyeceğiniz en son renk ve kesimlerde çok çeşitli su geçirmez ceketler, trençkotlar ve pançolar sunuyor. Hatta Berlin’de iki mağazası (Weinmeisterstrasse ve Kudamm) bulunan Danimarkalı marka Rains, biraz daha sportif ve daha ucuz yağmurluklar sunuyor. Geleneksel İngiliz markası Barbour, şu anda Loewe veya Chloé gibi modaya uygun tasarımcı markalarla birçok heyecan verici iş birliğini başlatıyor ve Chanel’de lüks lastik çizmeler, sıcak kek gibi satan klasikler haline geliyor. Modeller için bekleme listeleri bile var.

Neredeyse tüm tasarımcılar ve hatta haute couture, uzun süredir yağmurlukların lüks versiyonlarını sunuyor ve bu versiyonlar, vintage tedarikçilere göz atmak için iyi. Çevrimiçi platform Vestiaire Collective’e bakarsanız, Ilse Jacobsen, Moncler veya APC’nin renkli yağmurluklarını az bir paraya bulabilirsiniz. Burberry veya Aquascutum gibi yüksek kaliteli klasiklere yatırım yapmak, sürdürülebilir olduğu için her zaman değerlidir. Emprenye edilmiş pamuklu poplin montları öldürmek kesinlikle imkansızdır ve sadece amaçlarına hizmet etmekle kalmaz, aynı zamanda artan patina ile giderek daha güzel ve gündelik hale gelir. Courréges veya Paco Rabanne imzalı klasik vinil ceketler, size Emma Peel tarzında güzel bir altmışlar görünümü verir.

Bu Chloé Barbour ceketini de istiyorsun.


Bu Chloé Barbour ceketini de istiyorsun. “Dani” modeli aslında hala mevcuttur, ancak maliyeti 2000 Euro’nun biraz altındadır.Barbour x Chloe


Benden çok kişisel bir ipucu, güzel bir şemsiye almak. Özel bir tarz sergiliyor ve aynı zamanda seri üretilen indirimli şemsiyeler gibi hemen kırılmayan veya sadece amacına hizmet eden pastanın üzerindeki krema olabilir. Milano merkezli şemsiye üreticisi Francesco Maglia, nesillerdir şemsiyelerde gerçek sanat eserleri üretiyor. Her nüsha özel emprenye edilmiş, rüya gibi kumaşlardan yapılmış olup, sanatsal el yapımı ahşap çerçeve ve kulplara sahiptir. Hannoverli erkek giyim mağazası Michael Jondral’ın web sitesine bir bakış, sizi bu harika zanaatı keşfetmeye davet ediyor. Şemsiyeler her zaman siyah ve hayal gücünden yoksun olmak zorunda değildir!

Şanslıysanız, geleneksel Paris şirketi Hermès’ten veya Londra’daki Brigg Şemsiye tedarikçisinden harika bir eski şemsiye bulacaksınız. Brigg ekranları, mesleklerinin klasiğidir ve kim masaya yağmur testinden geçmiş İngilizlerden daha fazla deneyim getirebilir. Bir şemsiye bile sürdürülebilir olabilir ve ömür boyu sürebilir. Kendini amorti eden ve kötü havayı bile bir zevk haline getiren bir yatırım.
 
Üst