Bu Berlin tipinden uzak durmalısınız

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
“Bu arada, Paul ile son zamanlarda tekrar tanıştım,” diyor bir arkadaşım Cuma akşamı Wilmersdorfer Manzini'deki Club-Sandwiches ve Cremant'ta. Ona hiçbir şey söylemeden bakıyorum, diğer tarafta da uzun bir sessizlik. Utanç iletişim ihtiyacınızı kapsar.

Ayrıca, inançsızlığın yarısı, rahatsızlığın yarısı – susturmaya devam ediyorum çünkü bir sonraki saat için neyin yakın olduğunu biliyorum. “Ciddi değil!” Yüzünde bağırıyorum, ama hızlı bir yorum bağlıyorum ve sadece: “Tekrar tekrar mı? Ve, nasıldı?”

“Ona birkaç kez söyledim: sorun değil, sadece gitmesine izin veriyoruz. Seninle konuşmaya devam edebiliriz, ama artık seninle hiçbir şey olmasını istemiyorum. Bu benim için yeterli. Sadece eşyalarını bodrumumdan çıkar ve yine iyi.” Yine de tekrar geliyor ” – kız arkadaşım gurur duymadan konuşmuyor.

Toplantınız ve Paul ile trajedisi hakkında ayrıntılı bir hikaye başlatırken, gözlerimin dolaşmasına izin verdim. Bizden uzak olmayan, orada Bostich'te, Benjamin von Stuckrad-Barre, mavi ve beyaz bir kolej ceketi, mavi ve beyaz ayakkabılar ve kulakları üzerinde oturuyor. Tedirgin kız arkadaşımla karşılaştırıldığında, Buda kadar sakin görünüyor.

Başlangıçta veya barda çalışıyorsunuz ve hafta sonunu koyuyorsunuz

“Evet, evet, yine. Bunun nasıl bir şey olduğunu biliyorsun.” Tabii ki nasıl olduğunu biliyorum. Berlin'de son yıllarda en az birkaç aydır bekar olan ve erkeklerle çıkmış olan hemen hemen her genç kadın. Fuckboys.

Bir başlangıçta veya bir barda çalışmalarına ek olarak, bu şehirde 25 ila 45 arasındaki erkeklerin yüzde 50'si DJ'ler. Ev partilerine ve eğitime gitmeyi seviyorlar, eski aşk işleri-hyaluron, BHA ve Sun korumalarından birinde kayak çekirdek yakınlığı kazanıyorlar; İyi bir görünüm iyi bir yatırımdır. Beyaz tişört, asics spor ayakkabı, kot pantolon. Saarloulardan ve Sydney'den gelebilirler, genellikle en azından ortalama çekicidir ve kendi ifadelerine göre, bir yerden aldıkları terimler – “ilişki kuramaz” veya “bağlayıcı”.

Özel bir alt kategori formu Yumuşak Çocuklarsavunmasız ve sözde hassas; Bir noktada biraz terapi yapmış veya en azından terapötik bir rehber okuyanlar. Sağa ve sola zarar verirken, incinmekten korkarak davranışınızı açıklayın.

Evde Monstera fabrikası ve rekor koleksiyonu, yarış bisikleti olmadan hareket halindeyken değilİmago

Bir adamın genellikle çok erken kar yağdığı fikrine rağmen Fuckboy Çoğu kadının bu tür erkekler için çok fazla sempati ve sabrı vardır – muhtemelen de tam olarak sahip olamayacağınız, daha arzu edilir. Bu arada, Fuckboy Bir nora ve bir lea ve ideal olarak birbirleri hakkında hiçbir şey bilmeyen bir Paulina, ancak isimleri bozmazlarsa bazılarından memnun olabilirler.

Kısa bir maceradan sonra tekrar olay yerinden kaybolmayanlar, bir yıl sonra arkadaşlarınızla ve ailenizle bir yıl sonra bağı çözmek için herhangi bir kurum yapmadan “bir ilişki istemediğimi söyledim” diye ısrar edebilirler.

Aslında Laura veya Elif olarak adlandırılan “Boys ile” ile tanışmayı seviyorlar

Tommy veya Samir olarak da adlandırılabilecek Paul hakkında, kız arkadaşım gibi genç kadınlar haftalarca başlarını kırıyor. Edebi akademisyenlerden daha titiz, bir mesajın her kelimesini yorumlarlar ve sonunda kendilerine neden “iki gün rapor etmediğini” ve iyi olup olmadığını sorarlar. Kural olarak, göz kamaştırıcı, aslında Laura veya Elif olarak adlandırılan “erkeklerle” bir yerde.

Yaralanmadan gerçekten korkmadıklarını ve hala aşk için uzun sürdüğünü varsaymak istemiyorum. Ancak, özellikle çoğu insanın sevgiye gitmediği Berlin'de veya Bağlılık Genel -bağlama türünü buluyor gibi görünüyor Fuckboy Monstera fabrikası, yarış bisikleti ve plak koleksiyonu da dahil olmak üzere ortaya çıkmış. Ve sadece korkaklığı gizleyen, uymayan bir şeyi sona erdirmek için aynı ifadelerle.

Sorumluluk olmadan bağlanma, o zamana kadar belki birisi gelir – Fuckboy Doğru yola çıkın ve Saarlouis'e geri dönüp vahşi yıllara veda etmeyi düşünmesine izin verin.

Onun gönül yarasını unutmak için, kız arkadaşımın biraz dans etmesini teklif ediyorum ve bu yüzden birkaç içki daha sonra, diğer arkadaşım Christa Belle'nin kurulduğu Club RSO'daki “Tekrar Ev” festivaline gidiyoruz. “Ev Again” beş günden fazla bir süredir seçilmiş bir müzik ve konuşma programı sunuyor ve şimdi Berlin müzik manzarasında önemli bir festival. Festivali organize eden Jameel Wollaston şöyle açıklıyor: “Bir müzik festivali yapmak için çılgın bir insan gerekiyor – ve Berlin'de bunu yapmak için daha da çılgınca.”

Aynı şey bu şehirdeki ortak ve ilişki arayışı için de geçerli gibi görünüyor. Ama sonunda burada ve orada yeterince çılgınca ve “tekrar evden” organizatörler gibi, Fuckboy güvenilir bir ortak.

Suri Manelis Berlin'de yaşıyorama nadiren evde. Sütununda, barlar ve kulüpler, asil restoranlar ve şehrin modaya uygun galerileri arasındaki hafta sonları rapor ediyor. Spoiler: Vahşi olacak!