CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan, İstanbul’da gözaltına alındı

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) ABD Temsilcisi Yurter Özcan, İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.

Havalimanı karakoluna gdolayılen Özcan, gözaltı sebebini bilmediğini aktardı. Saat 16.20’de havalimanına inen ve 10 dakika daha sonra pasaport denetimi sırasında gözaltına alınan Özcan, hakkında ‘yakalama sonucu‘ olduğuna dair bilgi verdiklerini ve sözü alınmak üzere havalimanı karakolu haricinde farklı bir üniteye gdolayıldüğünü söylemiş oldu.

Özcan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ramazan Bayramı için ABD’den geldiğim İstanbul’a giriş yaparken havalimanında gözaltına alındım. Savcılık hakkımda yakalama sonucu çıkartmış. çabucak hemen bilgileri bilmiyorum. Söz vermeyi bekliyorum. Kamuoyuna hürmet ile duyurulur” tabirlerini kullandı.

Ramazan Bayramı için ABD’den geldiğim İstanbul’a giriş yaparken havalimanında gözaltına alındım. Savcılık hakkımda yakalama kararı çıkartmış. Henüz detayları bilmiyorum. İfade vermeyi bekliyorum. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. pic.twitter.com/TuohMCvcbC

— Yurter Özcan (@YurterOzcan) April 29, 2022