Önde gelen snooker oyuncarından Ronnie O’Sullivan, İngiltere Açık turnuvasındaki maçı öncesinde bir Türk restoranına kebap yemeye gitti.
Restoran masasında yemeğe dalan ünlü sportmen, az kalsın maçına geç kalıyordu.
O’Sullivan, İngiltere’nin Milton Keynes kentindeki Marchall Arena’da düzenlenen turnuva maçına 7 dakika kala yetişebildi.
‘Kebabı bitirmem gerekiyordu’
Hususa açıklık getiren O’Sullivan, “Bir kebap restoranında dostlarımla birlikte hoş vakit geçiriyordum. Evvelki maç bitmiş olduği için ‘Artık gitsem yeterli olur’ diye düşündüm. Kebabı bitirmem gerekiyordu, üstüne de baklava yedim” sözlerini kullandı.
Disiplinsiz davrandığını itiraf eden sportmen, “Maça geldiğim sırada üzerimde hâlâ kot pantolonum ve spor ayakkabılarım vardı. Nitekim dağınık biçimdeydim” dedi.
O’Sullivan, çıktığı karşılaşmada Michael Georgiou’yu mağlup ederek son 32’ye kaldı.
Restoran masasında yemeğe dalan ünlü sportmen, az kalsın maçına geç kalıyordu.
O’Sullivan, İngiltere’nin Milton Keynes kentindeki Marchall Arena’da düzenlenen turnuva maçına 7 dakika kala yetişebildi.
‘Kebabı bitirmem gerekiyordu’
Hususa açıklık getiren O’Sullivan, “Bir kebap restoranında dostlarımla birlikte hoş vakit geçiriyordum. Evvelki maç bitmiş olduği için ‘Artık gitsem yeterli olur’ diye düşündüm. Kebabı bitirmem gerekiyordu, üstüne de baklava yedim” sözlerini kullandı.
Hungry Ronnie O’Sullivan almost missed the start of his English Open clash because he was enjoying a pre-match KEBAB. "I got to finish the kebab and had the baklava, too. It was a long lunch."https://t.co/GlCHupFSgJ
— Rob Maul (@Rob_Maul) November 3, 2021
Disiplinsiz davrandığını itiraf eden sportmen, “Maça geldiğim sırada üzerimde hâlâ kot pantolonum ve spor ayakkabılarım vardı. Nitekim dağınık biçimdeydim” dedi.
O’Sullivan, çıktığı karşılaşmada Michael Georgiou’yu mağlup ederek son 32’ye kaldı.