Abu Dabi Veliaht Prensi Bin Zayid’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür telgrafı

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Türkiye’ye ziyaret düzenleyen Abu Dabi Veliaht Prensi Pir Muhammed bin Zayid el-Nahyan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a teşekkür telgrafı gönderdi.


Gördükleri sıcak karşılama ve misafirperverlik için Erdoğan’a teşekkür eden Prens bin Zayid, ‘ziyaretin kendilerine, iki ülke içindeki bağlantıları; ortak çıkarlara hizmet edecek, iki dost halkın faydasına olacak ve onların hasretlerini gerçekleştirecek biçimde güçlendirmenin yollarını görüşme fırsatı verdiğini’ tabir etti.


Bin Zayid, Erdoğan’a sıhhat ve memnunluk; Türk halkına da güvenlik, istikrar ve refahın devamlı olması tarafında temennide bulundu.


‘Ekonomik münasebetlerimizi güçlendirme fırsatlarına odaklanan verimli görüşmeler gerçekleştirdik’


Öte yandan Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) resmi ajansı WAM’da da bin Zayid’in Türkiye ziyaretine ait açıklaması paylaşıldı.

#محمد_بن_زايد: التقيت اليوم في أنقرة الرئيس التركي #رجب_طيب_أردوغان وأجرينا مباحثات مثمرة، تركزت حول فرص تعزيز علاقاتنا الاقتصادية ، نتطلع إلى فتح آفاق جديدة وواعدة للتعاون والعمل المشترك يعود بالخير على البلدين ويحقق مصالحهما المتبادلة وتطلعاتهما إلى التنمية والازدهار.#وام pic.twitter.com/cof5UnAxCe

— وكالة أنباء الإمارات (@wamnews) November 24, 2021



Ankara’da Erdoğan’la bir ortaya geldiğini belirten bin Zayid, “Ekonomik bağlantılarımızı güçlendirme fırsatlarına odaklanan verimli görüşmeler gerçekleştirdik” tabirlerini kullandı.


İş birliği için yeni ve gelecek vaat eden ufuklar açmayı umduklarını belirten bin Zayid, iki ülkenin faydasına olacak karşılıklı çıkarlarını, kalkınma ve refah beklentilerini gerçekleştirecek biçimde ortak çalışmayı istediklerini kaydetti.
 
Üst