Ali Koç’tan Jesus’a özel yeni yıl ikramı

Adanali

Active member
Çocukluğundan bu yana yaptığı ‘akrilik painting’ çizimlerle spor dünyasından kıymetli isimleri resmeden Ersan Kay’ı arayarak Jesus için özel bir çalışma isteyen Ali Koç, yapılan tabloyu yeni yıl armağanı olarak Jesus’a takdim etti.


Sanatçı Ersan Kay, futbol dünyasından birfazlaca ismi yağlı boya ile resmetmeye devam ediyor. Cristiano Ronaldo, Maldini, Rakitic, Granit Xhaka, Embolo, Pique, Dani Alves, Modric, Edin Dzeko, Neymar ve Lautaro Martinez üzere kıymetli isimleri sprey boyalar kullanarak ve akrilik painting çizimler yaparak resmeden Kay, Türkiye’den Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Gökhan İnler, Ali Koç ve epeyce sayıda isim için çalışmalar yaptı.


Kendisi için yapılan çizimi beğenen ve Jesus için de isteyen Ali Koç’un bu talebini yerine getiren Ersan Kay, çalışmayı tamamlayınca İsviçre’den İstanbul’a gelerek Fenerbahçe Lideri’ne verdi. Ali Koç, Jesus için yapılan tabloyu fazlaca beğendiğini söz ederek, sanatçı Ersan Kay’a teşekkür etti ve Portekizli teknik adama armağan etti. Jesus’un da yapılan çalışma karşısında fazlaca duygulandığı ve Lider Ali Koç’a hayli beğendiğini belirterek teşekkür ettiği açıklandı.
 
Üst