Beşiktaş’tan Aboubakar açıklaması: Biz aslında anlaştık, Al-Nassr ile sorununu çözdüğünde gelecek

Adanali

Active member
Beşiktaş Kulübü Dernekler ve Toplumsal Tesislerden Sorumlu İdare Şurası Üyesi Ali Bayrak, Çankırı Beşiktaşlılar Derneğini ziyaret ederek, taraftarla bir ortaya geldi.


Burada taraftarların sorularını yanıtlayan Bayrak, Aboubakar transferinin son evrede olduğunu söylemiş oldu.


Transferin bugün açıklanabileceğini belirten Bayrak, “Sona yaklaştık diyebilirim. Al-Nassr ile sorunu var. Biz anlaştık aslında, Al-Nassr ile sorununu çözdüğü vakit gelecek diye bekliyoruz” sözünü kullandı.


Aboubakar’ın yaptığı işlerin ortada olduğunu lisana getiren Bayrak, “Beşiktaş’a verdiği hizmet ortada. Bizden daha sonra kaç paraya transfer olduğu ortada. Şu an Al-Nassr’dan kaç para aldığı ortada. Bunların hepsi oyunuyla ilgili, verilen bu fiyatlar performansıyla ilgili. O yüzden güveniyoruz natürel ki” diye konuştu.


Beşiktaş’ın başka branşlardaki durumunun sorulması üzerine Bayrak, yeni sponsorluk muahedeleriyle amatör şubelerde daha uygun kadrolar kuracaklarını anlattı.


Dele Alli’nin performası ve kulüpteki geleceğiyle ilgili durumun sorulması üzerine Bayrak, şu biçimde konuştu:


“Sezon sonuna kadar kiralık mukavelesi var. Ben Dele Alli’nin çıkış yakalayacağına inanıyorum. 150 milyon euroyu görmüş adam. Son maçta girdiğinde neler yaptığını gördük aslında. Golde onun koşuları, konum içerisindeki adam eksiltmesi var. Çok az bir müddetde Dele Alli’nin katkısı oldu maçta. Şu an rotasyon değil, puana muhtaçlığımız var. Rahat olduğumuz maçlarda futbolcularımızın hepsi mühlet alacaktır fakat şu an 3 puan 3 puan gitmemiz lazım. Futbolcularımıza devamlı transfer teklifleri geliyor ancak faydalanacaklarımızı bırakmıyoruz aslına bakarsan. Biz bu sene şampiyon olacağız inşallah, gaye o.”


Konuşmanın akabinde Çankırı Beşiktaşlılar Derneği Lideri Oğuzhan Akbaba, Bayrak’a tuz lambası armağan etti.
 
Üst