Bonjour, Jonathan Anderson! Dior'un yeni bir yaratıcı müdürlüğü var

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Dior moda evinin etrafındaki söylenti değirmeni Salı günü geçen haftadan beri köpürüyor. Büyülü bir atmosferde, Maria Grazia Chiuri, memleketi Roma'da son bir gösteri gösterdi, o zaman birçoğu birçoğu son defile için düşündü. Ve gerçekten: Birkaç gün sonra, geleneksel Fransız evine veda ettiğini açıkladı.

İrlandalı tasarımcı Jonathan Anderson'ın daha önce İspanyol markası Loewe için çalıştığı gerçeği, yönetimi devraldı, moda çevrelerinde zaten şüpheleniliyor. Şimdi doğrulandı: Dior Muttergesellschaft LVMH, 2 Haziran Pazartesi sabahı duyurdu, Anderson şimdi Dior'un, yani erkek, kadın ve couture koleksiyonlarının tam yaratıcı yönetimini devralıyor.

Anderson, Loewe'yi öncelikle yenilikçi ve deneysel tasarımlar için kutladı; 2013'ten beri orada çalışıyor – ve geleneksel deri eşyaları evini uluslararası olarak ünlü bir ateş haline getirdi. En azından grafiksel olarak ilham alan “bulmaca çantası” gibi en çok satanlar sayesinde değil, aynı zamanda drama simgesi Maggie Smith gibi kişiliklerle viral reklam kampanyaları aracılığıyla.

Jonathan Anderson: “Bu hikayenin bir sonraki bölümünü şekillendirmekten mutluluk duyuyorum.”

Instagram'da tasarımcı, dört yapraklı bobin yapraklarından oluşan bir deniz ve bir Ladybug ve Dior etiketi şovları olan bir görüntü altında yazıyor-Maison'un yaratıcı yönünü ele geçirmek için “çok onur duyuyor”.

Ayrıca şöyle açıklıyor: “Her zaman bu evin tarihinden, derinliğini ve empatinden ilham aldım. Bu eşsiz hikayenin bir sonraki bölümünü efsanevi stüdyolarla birlikte şekillendirmeyi dört gözle bekliyorum.” Anderson'ın Dior için ilk erkek koleksiyonunun Haziran sonunda Paris'te sunulması planlanıyor.