Gösteri görünüşe göre Yeni Ulusal Galeri’de gerçekleşiyor.

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Ev
Haberler
Berlin’deki Saint Laurent: Gösteri görünüşe göre Yeni Ulusal Galeri’de gerçekleşiyor

12 Haziran’da Anthony Vaccarello, yeni Saint Laurent erkek koleksiyonunu Berlin’de tanıtacak. Şimdi Buschfunk konumu duyuruyor.


Sabine Rothig

Muhtemelen yakında bir pist haline gelecek: Yeni Ulusal Galeri.


Muhtemelen yakında bir pist haline gelecek: Yeni Ulusal Galeri.Jens Kalaene/dpa


Women’s Wear Daily dergisinin haberine göre, 12 Haziran’da Berlin’de yapılması planlanan Saint Laurent defilesi Neue Nationalgalerie’nin arazisinde yapılacak. Saint Laurent bu raporu Çarşamba günü Berliner Zeitung’a doğrulamadı – ancak köklü WWD’nin resmi olmasalar bile güvenilir kaynaklara sahip olduğu varsayılabilir.

Saint Laurent Mart ayında yeni erkek koleksiyonunu Berlin’de sergilemek istediğini duyurmuştu. Gösteri sırasında 12 Haziran civarında başka etkinlikler de olacak. Kreatif direktör Anthony Vaccarello, koleksiyonlarını Paris gösteri takvimi dışında sunmayı seviyor. Haziran 2018’de New York’ta ve bir yıl sonra Los Angeles’ta konuk oyuncu olarak yer aldı.

Vaccarello’nun moda gezileri, düzenli olarak yaz veya kış koleksiyonlarını sergilediği için gemi seyahati gösterileriyle karıştırılmamalıdır. Cruise koleksiyonları, ilkbaharda Chanel, Gucci veya Dior gibi lüks markaların resmi gösteri takvimi dışında muhteşem mekanlarda sergilediği ara koleksiyonlardır. Konsept, bir zamanlar kadınlara yeni tatil gardıropları sunan Coco Chanel’e kadar uzanıyor.

Cannes Film Festivali 2023: En iyi 7 görünüş ve mansiyon ödülü

Cannes Film Festivali 2023: En iyi 7 görünüş ve mansiyon ödülü
  • hisseler
bilgi kutusu resmi
 
Üst