Kediyi kurtarmak isterken ağaçta mahsur kaldı

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
İstanbul Beşiktaş Türkali Mahallesi’ndeki bir binanın bahçe katında yaşayan Ceren A.’nın arkadaşının kedisi, geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde ağaca tırmandı. Kedi ağaçtan inemeyince genç kız, yanına tırmanarak onu kurtarmak istedi. Lakin kedi genç kızdan kaçarak üst kollara zıpladı. Kediyi kurtaramayacağını anlayan genç kız da endişeden ağaçtan inemedi. Bunun üzerine ağacın tabanına gelen konut arkadaşları genç kızı kurtarmak istedi.


Kedisini kurtarmak isterken ağaçta mahsur kaldı


Gençlerin de başarısız olması üzerine olay yerine itfaiye takımları sevk edildi. İhbar üzerine kısa müddette olay yerine gelen itfaiye takımları, ağaca dayandıkları merdiven sayesinde genç kızın yanına ulaştı. bir süre devam eden çalışma kararında genç kız ve kedisi, itfaiye grupları tarafınca kurtarıldı. Aşağıya inen genç kız, kedisine sarılırken yaşadığı o anları ise gülerek anlattı.


‘Dallar fazlaca ince olduğu için inemedim, itfaiye kurtardı’


Ağaçta mahsur kalan Ceren A., “Arkadaşımın konut kedisi ağaca tırmanıp orada kaldı. Ben de uykudan yeni uyanmıştım ve bir anlık düşüncesizlikle gerisinden ağaca tırmandım. daha sonra ben de orada kaldım. Kısımlar epey ince olduğu için inemedim. daha sonra itfaiye grupları geldi sağ olsunlar beni kurtardılar ancak kedi de beni deşti. Gruplar ağaca merdiven dayayıp evvel beni daha sonra da kedimi kurtardılar” dedi.
 
Üst