Mete Gazoz: Amacım olimpiyatlarda 4-5 altın madalya

Adanali

Active member
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda gayret eden atletler ve antrenörler için İstanbul’da ‘Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu’ düzenledi.


Tertipte ulusal okçu Mete Gazoz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Tokyo’nun kendisine hayli hoş şeyleri hatırlattığını aktaran Mete, “Tokyo, benim dışımda herkes için tüm Türk halkı için epey hoş şeyler hatırlatıyor. Çok hoş bir anı oldu. Hem bu spor külçeşidini hayli daha küçük yaşlarındaki çocuklara aktarabilmek için epey hoş bir turnuva oldu. Bütün her insanın bir buçuk hafta boyunca takip ettiği hoş bir andı. Benim için de hayli hoştu. Öbür herkes için de epey hoş geçmiştir” tabirlerini kullandı.

Mete Gazoz: Tokyo 2020, tüm Türk halkı için çok güzel şeyler hatırlatıyor. Çok güzel bir anı oldu. Paris 2024'e hazırlanmaya başladık. Bir tane olan altın madalyanın sayısını arttıracağız. Benim hedefim de 4 altın madalya, 5 altın madalya https://t.co/tm7QaNIQur pic.twitter.com/aqSeGNQRGY

— Sputnik Türkiye (@sputnik_TR) January 18, 2022




Mete Gazoz , bir gazetecinin gayeleri istikametindeki sorusuna, şu karşılığı verdi:

“Bir altın daha. Biraz daha bu biçimde aç gözlü olmak lazım. Aslında aç gözlü hoş bir şey değil lakin madalya konusunda hoş bir şey. Artık bir tane altın aldık evet lakin bir daha sonraki olimpiyatlara epey daha kısa vakit kaldı. Hazırlanmak için hayli daha kısa vaktimiz var. Şimdiden 2024’e hazırlanmaya başladık. Bu bir tane olan altın madalyanın sayısını arttıracağız. Benim gayem de 4 altın madalya, 5 altın madalya.”

Mete Gazoz, epeyce hoş bir gece geçirdiklerinin de altını çizerek, kelamlarını şöyleki tamamladı:

“Bu gece fazlaca hoş oldu. Zira olağanda biz atlet olarak Türk kafilesindeki sportmenler olarak epeyce sık bir ortada olma bahtımız olmuyor. Her atletin kendi takvimi ve programı birbirinden epeyce farklı. Yalnızca bu biçimde turnuvalardan turnuvalara birlikte olabiliyorduk. Artık tarihi bir muvaffakiyetten daha sonra tekrar daima birlikte burada toplanmak, bu biçimdeları konuşmak tekrar birbirimize söylemek sonrasındasındası için de konuşmak hayli hoş. Hoş bir gece olacağını düşünüyorum.”
 
Üst