Perinçek: Türkiye 3-5 yıl içerisinde apayrı bir raya girecek

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
İzmir’de, Tepekule Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Üretim İhtilali Kurultayı”nda konuşan Perinçek, Türkiye’nin biber, maydanoz ve patlıcan fiyatlarını, traktörün deposuna doldurulamayan mazotu, toprağa atılamayan gübreyi konuştuğunu belirtti.


Zorlukların büyük tahlillerin habercisi olduğunu söz eden Perinçek, “Vatan Partisi olarak Türkiye’nin önündeki büyük sonucu görüyoruz. Büyük devrimci tahlili, üretim ihtilalini görüyoruz. Türkiye, devleti ve halkıyla Atlantik Sistemi’nin dışına çıkmaktadır. Bu fazlaca değerli. Önümüzdeki birkaç yıl ortasında Türkiye’de üreticilerin ulusal hükümeti kurulacak. Vatan Partisi o üreticilerin ulusal hükümetinde anahtar vazife yapacak” diye konuştu.


Perinçek, verimli, çalışan ve halka hizmet eden kararlarında üretimi temel alan bir devlet yaratacaklarını anlattı.


Milli bir banka sistemi kuracaklarını lisana getiren Perinçek, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin önünde iki kıymetli sorun var. Güç ve besin krizi. Vatan Partisi ulusal direnme iktisadında birinci önceliği güç güvenliğine veriyor. İkinci önceliği besin güvenliği ve üçüncü önceliği güvenliğin güvenliğini sağlamaya. Polisin, Türk ordusunun güvenliğini sağlayacağız. daha sonra da sıhhatin güvenliği, eğitimin güvenliği. Güç, besin, güvenlik, eğitim ve sıhhat. Cari dengeyi de akıllı siyasetlerle sağlamış olacağız. Türkiye, 3-5 yıl içerisinde değişik bir raya girecek. Bu zorlukları aşacağız. Türkiye’nin dış siyasette ve güvenlik alanında da sağlam bir yerde ilerlemesini sağlayacağız.”

Programda iş insanı Ethem Sancak, Türk-İş İzmir 3. Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak ve Bekir Cahit Yücel konuşma yaptılar.
 
Üst