Pop yıldızı bu rolü aldı

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Ev
panorama
Billie Eilish için oyunculuk başlangıcı: Pop yıldızı bu rolü aldı

21 yaşındaki müzisyen, oyunculuk yeteneğini ilk kez gösteriyor. Instagram’da Billie Eilish, hayranlarına ilk rolünün ne olduğunu açıkladı.


Franz Becki

Billie Eilish, Los Angeles, Hollywood'daki 32. Çevresel Medya Derneği'nde (EMA).


Billie Eilish, Los Angeles, Hollywood’daki 32. Çevresel Medya Derneği’nde (EMA). İmaj Resimleri


Amerikalı pop şarkıcısı Billie Eilish sonunda büyük hayalini gerçekleştirdi ve oyunculuk becerilerini ilk kez Amazon Prime dizisi “Swarm of Bees” ile sergiliyor. Kaliforniyalı bunu Instagram’da yaklaşık 100 milyon hayranıyla paylaştı. Eilish tarafından Perşembe günü yayınlanan kısa bir Haber klipte, 21 yaşındaki oyuncu 31 yaşındaki başrol oyuncusu Dominique Fishback ile konuşurken görülüyor. “Birini incittin mi?” diye soruyor Billie Eilish. Olumlu bir yanıttan sonra, pop simgesi şu yanıtı verir: “Çok iyi”.

Cuma gününden beri Amazon’da bulunan dizi, YouTube fragman açıklamasına göre “bir pop yıldızına olan saplantısı karanlık bir hal alan” genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Yedi bölümlük dizide Eilish, Eva adında bir kızı oynuyor.

Dominique Fishback, hayranları “Crush” olarak bilinen ünlü bir pop şarkıcısının büyük bir hayranı olan Dre’yi canlandırıyor. Bu saplantı onu karışıklıkların, yalanların ve cinayetlerin karanlık girdabına çeker.

Eilish yardımcı bir rol üstlendi, bir psikopatı taklit ediyor. Bununla ilgili olarak şarkıcı-söz yazarı Gracie Abrams, Eilish’in paylaşımının altına şu yorumu yaptı: “Zaten takıntılıyım.” Geçmişte Billie Eilish, “Swarm of Bees” ile “The Simpsons”ta zaten bir konuşma rolü oynamıştı. şimdi oyunculuk yeteneğini kanıtla.

Genç şarkıcı Oscar bile kazandı. James Bond şarkısı “No Time to Die”ı kardeşi Phineas ile birlikte yazdı. Ayrıca bununla Altın Küre Ödülü kazandı.
 
Üst