Sanatçı Christian Hoosen'in iş sonrası bir saati var

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Christian Hoosen'in ön çamında büyük bir altın diş yanıp söner. Berlin sanatçısı bir gülerek ve ekliyor: “Diş hekimim bunu bana tavsiye etti.” Aşağı Saksonya ve ikna olmuş merkez sakinlerinin yerlisi nadiren tuhaf bir hikayeye taşınır.

Hoosen de kendisine bir terapist diyor çünkü çalışmalarında insan ruhunun sığlarına iniyor. Bu nedenle, ister ekranda ister seramik olarak figürleri de hastaları olarak tanımlanabilir. Ve gerçek bir ruh tesisatçısı için olması gerektiği gibi, analiz her zaman kendi kendinizle ilgilidir.

Ama sadece Hoosen'in oeuvre onu hareket ettiren şeyleri değil, aynı zamanda cildindeki birçok dövmeyi de anlatıyor. “Hayır” bir yandan “ama” diğer yandan “. Albrecht Dürer'in dua eden ellerinin salatalık renginde bir yorumu, Hoosen'in ifade ettiği gibi boynunda görülebilir. “VLAN” “Sanal Yerel Alan Ağı”, “Fiziksel Bir Ağ İçinde Mantıksal Sub -Network” ve Eddie War Hoosen'in Köpeği anlamına geliyor: “Ne yazık ki Eddie öldü ve beni diğerinde bekliyor.” Birçok hikaye var.

Christian Hoos işe yaramazsa, boşta var, çünkü bu onun mevcut yaratıcı aşamasının önemli bir parçası. Sonra sanatçı, Grill Royal'ın önünde onunla konuştuğumuz asil, siyah kıyafetlerine çekilir. Bir kol saatinin dünyasında sıradan bir saat olamayacağı mantıklıydı.

Sanatçı Christian Hoos şu anda sadece Hamburg'dan siyah kıyafetler giyiyor. Çoraplar istisnayı oluşturur.Sabine Röthig

Bay Hoosen, eğer bir parça kıyafet olsaydın, hangisi olurdu?

İyi bir deri ayakkabı olurdum çünkü benim kadar uğraşmalarda hoş. Ve aynı zamanda çok dayanıklı. Benimle çok uzun mesafeler yürüyebilirsiniz, sadece şimdi ve o zaman çapalarınızı sarmalısın.

İşinizde ne ile ilgileniyorsunuz?

Durma süresine katlanın. Bir süredir bu, “acil durum çağrısı Hafenkante” ve “Soko Wismar” ı izlemeyi içeriyordu. Şu anda hafta içi her zaman Pinci'ye gidiyorum ve bir veya iki kafeinsiz kahveler içiyorum ve sıcak su ile gümüş bir sürahi alıyorum. Diğer insanlar yemek yemeye geldiğinde gidiyorum. Resim ve seramikten sonra, şu anda şu anda ne olduklarını veya benden ne istediklerini bilmediğim şeyler üzerinde çalışıyorum. Zamanın dayanıklılığı, eğitimli modellerin yapısökümü, hafıza sunumu ve her türlü paralel mutasyonlarla ilgileniyorum. Kendi girişimi yönetiyorum.

İşinizdeki karakterlerinizin kıyafetlerini düşünüyor musunuz?

Temelde zamanımı düşünüyorum. 15 yıl önce şu anda baktığımda kahramanlarımı ve personelimi boyamaya başladım: çoğunlukla siyah giyinmiş, hantal pantolon ve sivri ayakkabılarla. Çok göze çarpmayan ve sosyal statü hakkında hiçbir şey dedi; Bununla birlikte, moda popüler kültür ve hedeflenen markalaşmaya dönüşen aykırı değerler, eğer bir konuda bir figürü bulmak zorunda kalırsa.

Futbol, Bira ve Lederhosen: Ataerkil kutlamalar kızın bir armağanıydı.

Futbol, Bira ve Lederhosen: Ataerkil kutlamalar kızın bir armağanıydı.Sabine Röthig

Moda sizin için kişisel olarak ne anlama geliyor?

Geçmişte daha az, bugün daha fazla. Moda tarafsız olmalı ve kendini empoze etmemelidir. Şahsen ben de dolabımda geniş bir seçim yapmak istemiyorum. Her şeyin aynı görünmesini istiyorum. Bir şey seçtiğim moda aşamalarda yaşıyorum, sonra şeyleri dört veya beş kez satın alıyorum ve her zaman aynı şeyi giyiyorum. Bu yüzden sabah endişelenmeme gerek yok. Bu güzel bir söz var: “Her giyindiğinizde hatırlayın: Ölürsen, bu sonsuza dek hayalet kıyafetiniz.”

Eğer bir yerdeyseniz, diğer insanların kıyafetlerine de bakıyor musunuz?

Evet, bunu yapmayı seviyorum. Ve çoğunlukla insanların gizlenmediği ve birbirlerini tanımadığı yerler. Normal ile ilgileniyorum. Damalı üç çeyrek pantolon gibi basit, pratik standart kıyafetler ve il moda.

Damalı üç çeyrek pantolon giyer misiniz?

Hayır, kendim başka bir şey seçtim. Dört çeyrek süresi: dört çeyrek pantolon.

Geniş Renkli Blob: 2015'ten Loewe tarafından renkli bir Özel Baskı.

Geniş Renkli Blob: 2015'ten Loewe tarafından renkli bir Özel Baskı.Sabine Röthig

Bugün ne var?

Bir yaz ceket ve eksi on ila yirmi santigrat derece sıcaklıklarda giyilebilen yeni yünden yapılmış bir kazak. Malzeme gerektiği gibi ısınır ve soğutur. Pantolonları seviyorum çünkü harika bir kesimi var. Her şey siyah ve Thomas'tan Omen'den her şey, işlerin de üretildiği Hamburg'da Punk. Basit, pratik, çok pahalı; On yıl önce markada kaldım ve her gün tadını çıkardım. Sadece mükemmel parçalar değil, aynı zamanda benim için çok sevilen bir aile çetesi. Kadewe'de satın aldığım Officine Creative'dan İtalyan deri ayakkabılar giyiyorum.

Kıyafetindeki tek renkli çorap ve çanta. Her şey ne hakkında?

Çoraplar için özel bir neden yok. Onu seviyorum çünkü onu doğum günüm için kızımdan aldım. Üzerinde Lederhosen'i temsil etmesi gereken bira kupaları, simit, futbol ve giyotin var. Çanta kız arkadaşımdan bir hediye. John Allen ile bir işbirliği olan “Falling Leaves” Koleksiyonu İlkbahar/Yaz 2015'ten oldukça nadir bir model. Bu oldukça sık ele alınır. Erkeklerden.

Christian Hoosen'in saatinde, konu kompleksleri FKK ve iş-yaşam dengesi müzakere edilir.

Christian Hoosen'in saatinde, konu kompleksleri FKK ve iş-yaşam dengesi müzakere edilir.Sabine Röthig

Saat de özel.

Asla saatler giymedim ve aslında belirli bir dış sıcaklıktan metale alerjim var, ama psikiyatrist olan ve bana veren Zürih'ten arkadaşım Oliver'a giyiyorum. Eğer vurursanız, çıplak bir kadın kadranda görünür olur. Buna ek olarak, saat sadece bir kez, altıdan altıdan sonra gösterir.

Ve bu ne anlama geliyor?

İşten sonra.