Soygun sırasında vurulan kuyumcu 37 gün daha sonra öldü

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
İstanbul’un Tuzla ilçesinde kuyumcu soygununda silahlı taarruzda ağır yaralanan Ali Naki Yıldırım, ömür savaşını kaybetti. Olay; Tuzla Yayla Mahallesi’nde 26 Nisan 2022 tarihinde meydana geldi. Kuyumcu dükkanında yaşanan soygunda iş yeri çalışanı Ali Naki Yıldırım (38) açılan ateş kararı yaralandı.


Saldırgan bir poşete doldurduğu altın ve ziynet eşyalarıyla dışarıda bekleyen motosikletinin arkasına binerek olay yerinden kaçtı. Silahlı akında ağır yaralanan evli ve 1 çocuk babası Ali Naki Yıldırım Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alındı. Yıldırım, 37 gün süren ömür savaşını kaybetti. Yıldırım’ın cenazesi memleketi Tokat’ta evvelki gün toprağa verildi.


‘Katiller bulunsun’


2’si erkek 3 çocuğundan ortanca olanını kaybeden acılı baba Arif Yıldırım oğlunun mezarı başında gözyaşı döktü.


Yıldırım, oğlunun vefatına niye olan şahısların biran evvel yakalanmasını beklediklerini lisana getirerek, “37 gün oldu ne tabipler kurtarabildi nede biz. Ne vakit yakalanacak bilmiyoruz. Polis teşkilatından yakalayıp adalete teslim etmesini istiyoruz. Devletimize güveniyoruz. Yakalanmalarını bekliyoruz. Acımız büyük. Allah kimsenin evlat acısı vermesin. Çok sıkıntı. Ateş düştüğü yeri yakıyor” dedi.


‘Mutluluğu yarım kaldı’


1,5 yaşındaki torunun yetim kaldığını söz eden Yıldırım, “Mutluluğumuzu yarım bıraktı. Konuşmaya kelam bulamıyoruz. Dün kelamın bittiği gündü. 37 gün yattı, bir umut bekliyorduk. Organ bağışı yapmak istiyorduk. En azından 3-5 kişi yaşasın toprakta çürüyene kadar diyorduk. Tabipler da bize bir şey söylemediler. Organları iflas mı etti bilmiyorum” diye konuştu.
 
Üst