Berlin'in sahne boyutları bize vintage bulgularını gösteriyor

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Sanat ve moda özellikle güzel bir çift oluşturur. Bu yeni bir şey değil – 1937 gibi erken bir tarihte, Couturière Elsa Schiaparelli, efsanevi ıstakoz elbisesini Salvador Dalí ile birlikte tasarladığında bir sansasyona neden oldu. Bazen modadan, bazen sanattan gelen birçok ilginç darbe izledi; Meret Oppenheim'ın Siyam Ayakkabı -1950'lerin ortalarında veya Yves Saint Laurent'in 1965'te “Mondrian Elbisesi”.

Bugün bile, türler omuz aramaya devam ediyor. Son zamanlarda, Paris'teki tasarımcı Duran Lantink, sallanan göğüsler gibi erkek kayışları da süsleyen doğal bir tepeyi göstermişti.

Sanat ve moda da Berlin'de birlikte iyi gidiyor – özellikle galeri hafta sonları. Bunun nedeni, sadece şehrin galerilerini kendileri için kullanmak değil – Gucci, Vogue ve Kadewe gibi moda oyuncuları da her yıl sanat etkinliğinde kendilerini sunuyorlar.

Vestiaire Collective geçen hafta sonu özellikle güzel bir fikir uyguladı: İkinci portalı, ortada bir tür yürüyüş düzenledi; Dittrich & Schlechtriem, Sprülth Magers veya Galeri de dahil olmak üzere Galeri Hafta Sonu'nun bazı noktalarına küçük bir tur. Ve yalnız olduğundan çok daha güzel olduğu için, şirket her yıl şehirden heyecan verici kişilikleri davet ediyor.

Cep telefonları! Sanat Yürüyüşünde Zuzanna Czebatul'un Dittrich & Schlechtriem'deki sanatı gösterildi.Bastian Thiery

Müzisyenler, etkileyiciler ve aktrisler de dahil olmak üzere 17 yetenek, Vestiaire Collective'in en güzel vintage ürünleri giymiş bu kurs zamanında Art Walk'a katıldı. Dört kişiden kendimize sanat yürüyüşü için seçtikleri lüks parçalar hakkında daha fazla bilgi vermelerini istedik. Bu arada, ödünç alınan çantalar ve kıyafetler derhal çevrimiçi ticarete geri dönüyor. Eğer burada gördüklerinizi beğendiyseniz, Vestiaire Collective'e hızlı bir şekilde düşmelisiniz – sizin için öğe numarasını ve fiyatlarını not ettik!

Orada her şey: seksi yavru kedi topuklu ayakkabılar, bileğin etrafında küçük bir çanta - ve elbette program kitapçığı.

Orada her şey: seksi yavru kedi topuklu ayakkabılar, bileğin etrafında küçük bir çanta – ve elbette program kitapçığı.Bastian Thiery

Lea van Acken: “Hızlı moda olmadan yapmaya çalışıyorum”

“Dolce & Gabbana'nın vintage elbisesinde gevşek, çizgi şeklindeki kesimi seviyorum. Perçinli Balenciaga çantası elbisenin romantikiyle kırılıyor ve bu kadar taze bir dokunuş verdim. Binicilik botlarını seçtim ve benim için kolay ve eğlenceli hissettiğim bir kıyafet yaptım. Benim için, aynı zamanda iyi sonuçlandırılmış bir tür.

Lea van Acken bir oyuncu ve ABD serisi anavatanında ve Hans Steinbichler'in “Anne Frank Günlüğü” nin başrolünde görüldü. Dolce & Gabbana'dan bir elbise giyiyor (makale numarası: 52361968, fiyat: 270 Euro) ve Balenciaga'dan bir çanta (makale numarası: 53548601, fiyat: 1425 Euro), her ikisi de www.vestiairecolective.com aracılığıyla

Dolce & amp; Gabbana ve Balenciaga'dan sallanan bir çanta.

Lea van Acken, Dolce & Gabbana'nın romantik bir elbisesinde ve Balenciaga'dan sallanan bir çanta.Bastian Thiery

Jean-Christian Pullin: “Artık başka bir yerde var olmayan hazineler arıyorum”

“Sanatın da moda olabileceğine inanıyorum. Her ikisi de şimdiki zamanda derinden köklüdür, her ikisi de doğrudan kültürel değişikliklere, duygulara ve siyasi gelişmelere tepki verir. Ve her zaman bir aşk meselesi, ikisi arasında çok ve ayrıca gerekli görünen yaratıcı bir değişim olmuştur. Marka seçimi harika bir şekilde küratörlüğüne sahiptir ve uzun bir süre var. Bu kontrast kişisel olarak görünür “

Jean-Christian Pullin Tiffany, Cartier ve Byredo düzenlemeleri ve buketler gibi işletme müşterileri için de geliştirilen Berlin Studio Anatomy Fleur'un çiçekçi ve ortak yöneticisidir. Sanat Yürüyüşü Hakkında Hermès (Madde Numarası: 48592941, Fiyat: 5595 Euro) bir çanta var www.vestiairecollective.com

Jean-Christian Pullin, minimalist görünümünü konyak renkli bir Hermès çantasıyla yıkıyor.

Jean-Christian Pullin, minimalist görünümünü konyak renkli bir Hermès çantasıyla yıkıyor.Bastian Thiery

Yuki: “En güzel şey, nasıl hissedebileceğimi tamamen hissettiğim kıyafetlerdir”

⁠ “Özellikle galeri hafta sonları, hissi alıyorum: sanat dünya kadar çeşitlidir ve duygularımız kadar değişebilir. Bu kıyafetime uyan, hemen aşık olduğum kıyafetime uyan: tüm bu duygular gibi yeşil, pembe ve mor vızıltı. Çok farklı tonları birleştirmeyi seviyorum, özellikle yaz aylarında, özellikle de vesttiire için iyi hissedemiyorum.

Yuki Dijital yaratıcıdır ve genellikle kıyafetlerinin fotoğraflarını yaklaşık 200.000 takipçisi böldüğü Instagram hesabında toplanır. Versace'den bir elbise giyiyor (makale numarası: 52434343, fiyat: 380 Euro) ve bir çanta Hermès (Makale Numarası: 53487365, fiyat: 2372 Euro), her ikisi de www.vestiairecollective.com

Sosyal medya yıldızı Yuki, farklı pastel tonların kombinasyonunun ne kadar güzel olabileceğini gösteriyor.

Sosyal medya yıldızı Yuki, farklı pastel tonların kombinasyonunun ne kadar güzel olabileceğini gösteriyor.Bastian Thiery

Dustin Hanke: “Kişilik, Hatalar, Özel Özellikler ile Parçalar”

“Bu moda sanat olabilir ve tam tersi asla bir çelişki değildi. Hem hikayeler anlatıyor, dokunma, meydan okuyor. Benim için moda, icracı bir sanat formu – bedende yaşıyor. Podyumdan en son olarak. Temel!”

Dustin Hanke Bir etkileyicidir ve genellikle kıyafetlerinin fotoğraflarını yaklaşık 30.000 takipçi paylaştığı Instagram hesabında toplanır. Gucci'den bir ceket (Makale Numarası: 50375912, Fiyat: 290 Euro) ve Chanel'den bir çanta (Madde Numarası: 44451383, Fiyat: 2250 Euro), her ikisi de üzerinde www.vestiairecollective.com

Dustin Hanke, Chanel'den bir bebek mavisi vintage çantası ile, kot pantolon ve tabis ile birleştirildi.

Dustin Hanke, Chanel'den bir bebek mavisi vintage çantası ile, kot pantolon ve tabis ile birleştirildi.Bastian Thiery