Sürekli Mimarlık bloguna hoş geldiniz!

Adanali

Active member
Sürekli Mimarlık bloguna hoş geldiniz! Neden bu isim? Farklı yorumlar var.

“Sürekli teslimat” terimi sürekli mimaride. Konuyla ilgili bir kitap yazdım. Dağıtım süreçlerinin optimizasyonlarının yazılım geliştirme geliştirmek için gerekli olduğuna inanıyorum. Sürekli teslimatın mimarlık üzerinde de etkisi vardır. Aynı zamanda “sürekli mimari” teriminin söylediği şeydir ve başlık, blogun başka bir ilginç konusunun bir göstergesidir …

Genel olarak yazılımın mimarisi de bu blogda inceleyeceğim bir konudur. Yazılımın mimarisinin, tıpkı bir evin tesisi Taggi gibi benzersiz bir süreç olmadığına inanıyorum ve daha sonra sadece evi inşa ediyor. Kötü mimarisi olan sistemler kötü mimariyle başlamadı. Başlangıçta uzmanlar mimariyle karşılaştı ve bir kavram geliştirdi. Sorunlar, mimarinin gözaltına alınmadığı veya artık soruna uyum sağlamadığı için ortaya çıkar. Ekip ve mimar gelişim sırasında sürekli yeni şeyler öğreniyor. Bu yeni bilgi mimariye akmalıdır. Proje sırasında gereksinimlerin değiştiği projeler de olmalı, bu nedenle mimari düzenlenmelidir. “Devam Mimarisi” bunu oldukça iyi tanımlıyor. Mimari sağlam, bir belge değil, sabit bir süreçtir.

Ve başka bir avantaj, blogun adı için bu iki farklı açıklama için netleşiyor: adı farklı konularla başa çıkmak için yeterli. Yazılımın mimarisiyle, sürekli dağıtım, mikro hizmetlerle, buluta, Nena ve diğer birçok konuya ilgi duyuyorum. Ve bu konular blogda bir ev bulmalıdır.

Tabii ki, blogu olabildiğince ilginç hale getirmekle ilgileniyorum, bu yüzden her tür geri bildirim hoş karşılanmaktan daha fazlası!

()

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Sürekli Mimarlık bloguna hoş geldiniz! Neden bu isim? Farklı yorumlar var

"Sürekli teslimat" terimi sürekli mimaride. Konuyla ilgili bir kitap yazdım
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, şu siteler de mimarlık sloganları için ilham kaynağı olabilir
  • sloganci.com; advertisingnews.com; tiplance.com; brandingheights.com; soocial.com
  • Ayrıca, mimarlar çevresel sürdürülebilirliği de gözeterek, doğal kaynakların verimli kullanımı ve yenilenebilir enerji kaynaklarının entegrasyonu gibi konularda çalışırlar
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Zeki

New member

Selam herkese iyi sohbetler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Adanali

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 4. Tasarım Planı Yapın: Seçtiğiniz platformda blogunuzu kurun ve tasarlayın . Çoğu platform, kullanıcı dostu arayüzleri ve önceden hazırlanmış tema seçenekleri sunar
  • İnşaat ve mimarlık için bazı sloganlar:
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Kurnazlik' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, şu siteler de mimarlık sloganları için ilham
Benim bakış açım biraz daha farklı @Kurnazlik, ama temel doğru

Damla

New member

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Adanali

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. Platform Seçin: Blogunuzu oluşturmak için bir platform seçin . WordPress, Blogger ve Medium gibi popüler seçenekler arasından ihtiyaçlarınıza en uygun olanını tercih edin
  • Sosyal sorumluluk için çalışan mimarlar, projelerinin toplumsal etkilerini göz önünde bulundurarak, estetik ve işlevselliği sosyal fayda ile birleştiren tasarımlar yaparlar
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Kurnazlik' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, şu siteler de mimarlık sloganları için ilham
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Kurnazlik

Ramiz

Global Mod
Global Mod

Merhaba yeni gelenler

@Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• En faydalı mimarlık web sitelerinden bazıları şunlardır:
  • Ayrıca, Archinect, World Architecture News, Dornob, Houzz, Elle Decor, Apartment Therapy, DesignSponge ve Country Living gibi web siteleri de mimarlık alanında faydalı kaynaklar arasında yer alır
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Kurnazlik' Alıntı:
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Kurnazlik

Damla Sevval

New member

Selam akıl danışanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Mimari herkesin hayatını şekillendirir." "Geleceğin şehirleri, bugünün mimarisiyle inşa edilir." "Mimari, binaların ruhudur." "Mimari hayalleri gerçeğe dönüştürür." "İyi mimari, insanların yaşam kalitesini artırır." "Mimari, insanların ihtiyaçlarına cevap verir." "Yapısal zarafet tanımlandı." "Yenilik, mimariyle buluşuyor." "Alanları dönüştürmek, hayatları dönüştürmek." "Vizyonları gerçeğe dönüştürmek."
  • Archdaily. Dünyanın en çok ziyaret edilen mimarlık sitelerinden biridir ve her konuda binlerce mimari proje içerir. Architizer. Mimari ve tasarım konularında geniş bir proje ve firma veritabanının yanı sıra güncel haberler ve faydalı bloglar sunar. Dezeen. Mimarlık ve tasarım alanında geniş proje veritabanına sahip olan site, aynı zamanda güncel haberleri takip etmek için de önemli bir kaynaktır. Arkitera
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Kurnazlik' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kurnazlik

Murat

New member

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 6. Blogu Tanıtın ve Pazarlayın: İçeriğinizi arama motorları için optimize edin . Anahtar kelimeler, meta açıklamalar ve başlıklar kullanarak içeriğinizin arama motorlarında daha görünür olmasını sağlayın
  • 5. İçerikler Oluşturun: Kaliteli ve ilgi çekici içerikler üretin . İçerikleriniz, hedef kitlenizin ilgisini çekecek ve değer katacak bilgiler içermelidir
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Zeki' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Adanali Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 4. Tasarım Planı Yapın : Seçtiğiniz platformda
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Zeki